72 fëmijë me aftësi
te kufizuara
4 bashki
2048+ vizita të ofruara

TI MUND TË NDRYSHOSH NJË JETË!

70 mijë fëmijë të moshës 2 deri në 17 vjeç në Shqipëri rezultojnë me Aftësi të Kufizuar.
92% e tyre nuk marrin shërbimet bazë për të cilat kanë nevojë.

Tungjatjeta për një fëmijëri me Dinjitet!

Arsi, 7 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Hemipareza. Ka nevojë për fizioterapi.

Zona:
Dibër
03/02/2020 - 11:57

Muhamedi, 10 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Diagnostikuar me prapambetje mendore. Ka nevojë për terapi zhvillimi.

Zona:
Dibër
03/02/2020 - 11:49

Denisa, 12 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Diagnostikuar me prapambetje mendore. Ka nevojë për terapi zhvillimi.

Zona:
Dibër
03/02/2020 - 11:44

Altini, 3 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Hemipareza. Ka nevojë për fizioterapi.

Zona:
Librazhd
11/15/2018 - 10:46

Jasmina, 7 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë funksione të tjera

Zona:
Prrenjas
02/07/2018 - 17:41

Marigleni, 9-vjeç

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

Zona:
Librazhd
02/07/2018 - 17:35

Irena, 10 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

Ajo ka çrregullime te sjelljes dhe ka nevojë për trajtim të specializuar për të përmirësuar komunikimin dhe aftësitë sociale. 

Zona:
Librazhd
02/07/2018 - 17:25

Soni, 11 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Ka çrregullime të sjelles që i krijojnë atij probleme në socializimin me moshatarët dhe procesin e të nxënit. Me dhurimin tuaj ai do të mund të marrë terapi zhvillimi.

 

Zona:
Librazhd
10/23/2017 - 17:33

Arta, 7 vjece

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë. Me dhurimin tuaj do të marrë seanca fizioterapie, qe do të forcojnë muskujt dhe kockat e saj.

Zona:
Librazhd
10/23/2017 - 15:59

Bruna, 7 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

 Diagnostikuar me autizëm fëminor. Me dhurimin tuaj do të marrë seancea logopedie, për të përmirësuar aftësinë e saj në të folur!

Zona:
Librazhd
10/23/2017 - 15:47

Ardiani, 8 vjeç e gjysmë

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga autizmi. Me dhurimin tuaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

Zona:
Prrenjas
10/23/2017 - 15:37

Elvani, 8 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Diagnostikuar me autizëm, me dhurimin tuaj ai mund të marrë seanca logopedie.

Zona:
Librazhd
10/23/2017 - 15:23

Donaldi, 10 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Nuk mund të ecë, lëvizë dhe flasë. Me dhurimin tuaj do të mund të marrë terapinë e nevojshme mjekësore!

Zona:
Librazhd
10/18/2017 - 17:03

Emiljano, 2 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga paralizë cerebrale.  Me dhurimin tuaj ai do të mund të ecë.

Zona:
Prrenjas
07/19/2017 - 17:51

Klajdi, 11 vjeç

HISTORIA IME DHURO

I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji . 
Me dhurimin tuaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet e tij.

Zona:
Librazhd
07/17/2017 - 06:34

Sara, 6 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

Sara vuan nga Paraliza Cerebrale.
Me dhurimin tuaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

Zona:
Librazhd
06/06/2017 - 16:33

Emanueli, 4 vjeç

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me dhurimin tuaj ai do të mësojë të qëndrojë ulur.

 

Zona:
Prrenjas
06/06/2017 - 16:25

Selma, 4 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Spina bifida /  Paraplegji
Me dhurimin tuaj ajo ka filluar të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

Zona:
Librazhd
06/06/2017 - 16:21

Alesia, 9 vjeçe

HISTORIA IME DHURO

Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
"Me dhurimin tuaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

Zona:
Prrenjas
06/06/2017 - 16:07

AMBASADORËT E WORLD VISION

Rrugëtimit të World Vision në nismën e programit social “Tungjatjeta” iu bashkuan emra të mirënjohur të artit, sportit dhe gazetarisë. Ata i dhanë jehonë zërit të fëmijëve me aftësi të kufizuara.
Ndiqni mesazhet e tyre!

Alban Skënderaj

 

A Healthy Baby

Eugent Bushpepa

A Healthy Baby

Luiza Gega

A Healthy Baby

Nik Xhelilaj

A Healthy Baby

Arlinda Causholli

Statistika

Shërbimet e ofruara

Ekipet e specialistëve ofrojnë terapi në shtëpinë e çdo fëmijë me aftësi të kufizuara minimalisht një herë në javë. Deri në shtator 2019, janë ofruar 2048 vizita në familje, 749 seanca terapi zhvillimi, 613 orë logopedi dhe 681 seanca fizioterapie.

Program Area

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni