Languages

AlbChrome

 

Shoqëria Albchrome mbështeti financiarisht programin “Tungjatjeta” në Bulqizë, ku 8 fëmijë me aftësi të kufizuara po marrin terapi sipas nevojës. Një vëmendje e veçantë i është dhënë trajnimit dhe rritjes së kapaciteteve të prindërve për t’u kujdesur për fëmijët e tyre në kushtet e shtëpisë.

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni