Languages

Alpha Bank

 

Për katër muaj Alpha bank dhuroi që 36 fëmijë me aftësi të kufizuara në fshatrat e Librazhdit të merrnin fizioterapi, logopedi dhe psikoterapi, sipas planit të zhvillimit individual të secilit prej tyre.

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni