AMBASADORËT E WORLD VISION

AMBASADORËT E WORLD VISION

Rrugëtimit të World Vision në nismën e programit social “Tungjatjeta” iu bashkuan emra të mirënjohur të artit, sportit dhe gazetarisë. Ata i dhanë jehonë zërit të fëmijëve me aftësi të kufizuara.
Ndiqni mesazhet e tyre!

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni