Languages

Balfin Group

 
Korporata “Balfin group” është mbështetësi kryesor i programit social “Tungjatjeta”. Ata kanë ofruar hapësira të shumta për promovimin e projektit dhe për ngritje fondesh në ndihmë të fëmijëve me aftësi të kufizuar, në disa nga bizneset e tyre.

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni