Çfarë përfiton fëmija ?

Përmes programit çdo fëmijë përfiton:

 • Plan zhvillimi personal sipas vështirësisë që has
 • Terapi të specializuar në shtëpi, 1-2 herë në javë sipas nevojës së fëmijës:
  • fizioterapi / logopedi / terapi zhvillimi/ psiko-terapi
 • Pajisje dhe aparate ndihmëse për fëmijët
 • Përfshirje në aktivitete sociale
 • Paketa ushqimore mujore dhe mbështetje materiale
 • Këshillim për prindërit e tij

Na Kontaktoni

 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Phone: +355 4 2419601
 • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni