Languages

Jumbo

 

Në dyqanet Jumbo, në TEG dhe QTU, pranë çdo kase ofrohet mundësia që qytetarët të dhurojnë fonde në mbështetje të Programit “Tungjatjeta”. Të ardhurat e mbledhura shkojnë për terapinë e fëmijëve me aftësi të kufizuara.

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni