Languages

Marketina, 5 vjeç

 Një muaj para se vogëlushja Marketina të vinte në jetë, babai i saj humbi jetën duke peshkuar në Shëngjin. Nëna e saj, Znj. Donika, një muaj pas humbjes së të shoqit iu desh të lindte e vetme vajzën e saj. Pas disa kohësh ajo do të zbulonte se Marketina ishte e sëmurë dhe sot ajo është diagnostikuar me sindromën William. Ata kanë shumë nevojë për mbështetjen tonë. Ndiqni historinë e plotë:

Dhuroni për terapinë e vogëlushes në: https://www.globalalbanians.com/world-vision-in-albania-and-kosovotherap...

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni