Prrenjas

Zona: Prrenjas

 • Emanueli, 4 years

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me dhurimin tuaj ai do të mësojë të qëndrojë ulur.

   

  Zona:
  Prrenjas
 • Emiljano, 2 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga paralizë cerebrale.  Me dhurimin tuaj ai do të mund të ecë.

  Zona:
  Prrenjas
 • Alesia, 9 years

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
  "Me dhurimin tuaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

  Zona:
  Prrenjas
 • Jasmina, 7 years

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë funksione të tjera

  Zona:
  Prrenjas
 • Ardiani, 9 years

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga autizmi. Me dhurimin tuaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

  Zona:
  Prrenjas
 • Oligerta, 14 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Paralizë Cerebrale. Ajo nuk flet, nuk reagon ndaj asgjëje, nuk lëviz asnjë gjymtyrë.

  Zona:
  Prrenjas
 • Jasmina, 7 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë funksione të tjera

  Zona:
  Prrenjas
 • Ardiani, 8 vjeç e gjysmë

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga autizmi. Me dhurimin tuaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

  Zona:
  Prrenjas
 • Emiljano, 2 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga paralizë cerebrale.  Me dhurimin tuaj ai do të mund të ecë.

  Zona:
  Prrenjas
 • Emanueli, 4 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me dhurimin tuaj ai do të mësojë të qëndrojë ulur.

   

  Zona:
  Prrenjas
 • Gabriela, 15 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga çrregullimet e spektrit të autizmit.
  “Me dhurimin tuaj, unë do të mundem të mësoj gërmat e alfabetit".

  Zona:
  Prrenjas
 • Alesia, 9 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
  "Me dhurimin tuaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

  Zona:
  Prrenjas

Na Kontaktoni

 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Phone: +355 4 2419601
 • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni