Languages

Tungjatjeta Bajram!

Foto Kryesore: 

Në një fshat të Dibrës jeton Bajrami, ai është me Sindromën Down, është 11 vjeç dhe nuk ka shkuar asnjëherë në shkollë… Vogëlushi nuk ka marrë kurrë terapi të specializuar…

Prej disa muajsh Bajramin çdo javë po e viziton ekipi i ekipi i “Tungjatjeta...jetë”, që i ofron terapi zhvillimi dhe logopedi.

“Për aq kohë sa ka ardhur grupi i “Tungjatjeta... jetë” Bajrami ka ndryshuar shumë. Kupton më shumë,” –na thotë Tahirja - nusja e xhaxhait të Bajramit

Dhuro një #Tungjatjeta, që 72 fëmijë me aftësi të kufizuara në zonat e thella të Dibrës, Bulqizës, Librazhdit të vijojnë të marrin terapi dhe mbështetje sociale.

Tu-ngjat-jeta, për një fëmijëri me dinjitet!

www.tungjatjeta.al

www.worldvision.al

Na Kontaktoni

  • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
    Kati 2, Tirana, Albania
  • Phone: +355 4 2419601
  • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni