Tungjatjeta për një fëmijëri me Dinjitet!

Femijet donate

Zona: Dibër

 • Arsi, 7 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Hemipareza. Ka nevojë për fizioterapi.

  Zona:
  Dibër
 • Muhamedi, 10 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Diagnostikuar me prapambetje mendore. Ka nevojë për terapi zhvillimi.

  Zona:
  Dibër
 • Denisa, 12 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Diagnostikuar me prapambetje mendore. Ka nevojë për terapi zhvillimi.

  Zona:
  Dibër

Zona: Librazhd

 • Altini, 3 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Hemipareza. Ka nevojë për fizioterapi.

  Zona:
  Librazhd
 • Marigleni, 9-vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga autizmi. Ka nevojë për seanca logopedie.

  Zona:
  Librazhd
 • Irena, 10 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Ajo ka çrregullime te sjelljes dhe ka nevojë për trajtim të specializuar për të përmirësuar komunikimin dhe aftësitë sociale. 

  Zona:
  Librazhd
 • Soni, 11 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Ka çrregullime të sjelles që i krijojnë atij probleme në socializimin me moshatarët dhe procesin e të nxënit. Me dhurimin tuaj ai do të mund të marrë terapi zhvillimi.

   

  Zona:
  Librazhd
 • Arta, 7 vjece

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga paraliza cerebrale. Nuk mund të qëndrojë në këmbë për nje kohë të gjatë. Me dhurimin tuaj do të marrë seanca fizioterapie, qe do të forcojnë muskujt dhe kockat e saj.

  Zona:
  Librazhd
 • Bruna, 7 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

   Diagnostikuar me autizëm fëminor. Me dhurimin tuaj do të marrë seancea logopedie, për të përmirësuar aftësinë e saj në të folur!

  Zona:
  Librazhd
 • Elvani, 8 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Diagnostikuar me autizëm, me dhurimin tuaj ai mund të marrë seanca logopedie.

  Zona:
  Librazhd
 • Donaldi, 10 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Nuk mund të ecë, lëvizë dhe flasë. Me dhurimin tuaj do të mund të marrë terapinë e nevojshme mjekësore!

  Zona:
  Librazhd
 • Klajdi, 11 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  I diagnostifikuar me Paralizë Cerebrale/Paraplegji . 
  Me dhurimin tuaj do mund të marrë seanca fizioterapie për të përmirësuar lëvizjet e tij.

  Zona:
  Librazhd
 • Sara, 6 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Sara vuan nga Paraliza Cerebrale.
  Me dhurimin tuaj ajo do të marrë fizioterapi dhe do të ndiejë më pak dhimbje trupi.

  Zona:
  Librazhd
 • Selma, 4 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Spina bifida /  Paraplegji
  Me dhurimin tuaj ajo ka filluar të lëvizë dhe të artikulojë fjalët e para.

  Zona:
  Librazhd

Zona: Prrenjas

 • Jasmina, 7 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma Rett, një sëmundje e rrallë gjenetike që e bën të sëmurin të humbasë të folurën, oreksin, përdorimin e duarve dhe shumë funksione të tjera

  Zona:
  Prrenjas
 • Ardiani, 8 vjeç e gjysmë

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga autizmi. Me dhurimin tuaj do të mund të ndjekë një plan individual zhillimi, me ekip të specializuar!

  Zona:
  Prrenjas
 • Emiljano, 2 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga paralizë cerebrale.  Me dhurimin tuaj ai do të mund të ecë.

  Zona:
  Prrenjas
 • Emanueli, 4 vjeç

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Sindroma WEST (Encefalopati Epileptogjene). Me dhurimin tuaj ai do të mësojë të qëndrojë ulur.

   

  Zona:
  Prrenjas
 • Alesia, 9 vjeçe

  HISTORIA IME DHURO

  Vuan nga Spina bifida/Paraplegji.
  "Me dhurimin tuaj, unë do të mundem të shkoj në shkollë me makinë."

  Zona:
  Prrenjas

Na Kontaktoni

 • Rruga “Skënderbej”, Ndërtesa Gurten,
  Kati 2, Tirana, Albania
 • Phone: +355 4 2419601
 • Email: info@tungjatjeta.al

Na Ndiqni